Gerendaház nyaralók

Gerendaház nyaralók, hétvégi házak


Az erdélyi gerendaházak nemcsak akkor jelentenek remek ár/érték arányú választást, ha családi otthont szeretne építeni. Mivel a minőségi erdélyi alapanyag és az évszázados szakértelem adott -a kiválasztás folyamán nyújtott tanácsadástól kezdve a helyszíni építésig és kulcsrakész átadásig-tökéletes választás akkor is, ha hangulatos, komfortos hétvégi házat, nyaralót szeretne építeni telkére.

 

Salamandra Gerendaházak│Galéria, V22 gerendaház

 

Miben más a gerendaház nyaraló?

Elsősorban jóval olcsóbb, mint egy téglaház építése, ugyanakkor jóval magasabb komfortfokozatot biztosít egy egyszerű faháznál. Igényeihez alkalmazkodva akár teljes téli ott tartózkodásra is tökéletesen megfelel remek hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően. Ha a hétvégi gerendaházat nem szeretné fűtéssel felszerelni, önmagában a minőségi fa alapanyag tulajdonságai miatt is komfortosabb választás. Gerendaház nyaralóink sorában éppúgy elérhetőek az igényeihez igazodó egyedi darabok, mint a standard hétvégi házak. Élvezze a természetesen egészséges páratartalmú levegőt és feledje el a penészedéssel járó gondokat, melyekkel a csak időszakos kihasználással működő épületek küzdenek!

 

Gerendaház nyaraló: tradicionális és modern megoldások

Standard gerendaház nyaralóink a hagyományokat és a természetet tisztelő, azzal teljes összhangban élő hangulatot árasztják. Igazodva azonban a minimalista stílus kedvelőinek igényeihez, számos modern nyílásszáró- és tetőszerkezet megoldással tudjuk kielégíteni a modern kor elvárásait is.

 

Panorámaablakok, tolóajtó-megoldások

A nyaralók általában szép, természetes környezetben épülnek. Modern panorámaablakaink a lehető legnagyobb mértékben teszik élvezhetővé a kilátást, tolóajtós megoldásaink pedig kibővítik és izgalmassá varázsolják a lakóteret.

 

Fedett, beépített teraszok, előterek

A hétvégi házak a kikapcsolódásról, pihenésről szólnak. A fedett teraszokkal ellátott gerendaház nyaralók praktikus megoldást jelentenek egy kellemes, madárcsicsergős reggeli elköltéséhez, hangulatos estebédhez, ahol a csapadéktól és a teljes tűző napsütéstől mindig védve élvezhetjük a jó levegőt.

 

Teljes kikapcsolódás a belső terekben

Nyaralónk, hétvégi házunk tervezgetése közben rengetek stílus közül választhatunk. Akár a minimalista, a rusztikus, a tradicionális és hagyománytisztelő vagy a luxus hangulatot választja, a természetes fa varázsa meleg, otthonos környezetet teremt, ahova mindig örömmel tölt majd időt.